-
Iberico Prémium HúsokAz Okányi Hús - Iberico Hungary egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami 2017 óta képviselteti magát a hazai hús- és élelmiszerpiacon. Célunk a fogyasztói kör bármely rétegének teljes körű kiszolgálása magas minőségű áruval.Termékeink megtekintése
-
Rendeljen Online!Webshopunkon keresztül igazi, hamisítatlan, háztáji jellegű húsokat rendelhet, amelyet házhoz szállítunk önnek. Rendeljen kényelmesen és gyorsan, online fizetéssel.Tovább a webshopra
-
A világ legfinomabb sonkájaA világ egyik legfinomabb sonkáját, a jamón ibérico-t (ibériai sonkát) adó sertés az őshonos ibériai Pata Negra (Fekete ibériai disznó), feketekörmű, feketeszőrű disznófajta.Tovább a részletekhezSaját, hazai tenyésztéssel és hús feldolgozással
-
Legízletesebb csirkehús féleA Dorking csirke a leggyorsabb fejlésű és talán a legízletesebb húsú tyúkfajta, mely a hizlalásra is nagyon alkalmas; mellén, combján és szárnyain húslerakodása hatalmas, s mégis húsa leveses, gyengéd és ízletes.Tovább a részletekhezSaját, hazai tenyésztéssel és hús feldolgozással
-
Miért tõlünk rendeljen?
Különleges húsválaszték, csak tõlünk
Filozófiánk
“Mindent úgy készíts el,mintha magadnak, vagy a családodnak készítenéd!”
Bemutatkozás
Különleges húsválaszték, csak tõlünk

PRÉMIUM MINŐSÉGET ADNI
Évek óta küldetésünknek tekintjük, hogy megteremtsük a minőségi húsélményt a magyarok számára is, így számtalan különlegesség található meg hentes webshopunk kínálatában. Spanyol húsok (ibériai sonka, tarja, karaj stb.), angol (dorking) csirke és egyéb termékek pl. paprikakrémek – igyekszünk minden vásárlónk igényét maximálisan teljesíteni!
Fontosak számunkra a visszajelzések, a minőségi vásárlási élmény megteremtése, ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat! Motivált csapattal és kiváló szakemberekkel vagyunk felvértezve. Csontozáson, daraboláson és egyéb húsfeldolgozási folyamatokon túl szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére elkészítésbeli kérdésekben is. Értéket, minõséget, frissességet, fiatalos, motivált gondolkodásmódot szeretnénk csempészni a hentes üzletek repertoárjába, reméljük, hogy Önt is hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!
IBÉRICO SONKA
Az iberico sonkákat a takarmányozás (makkoltatás) és a sertés fajtatisztasága (%) szerint címkézik, osztályozzák. A szabadon tartott, makkoltatott, 100%-ban fajtatiszta ibériai sertésből készült legjobb sonka elnevezése a jamon iberico de bellota. Ennek fekete és piros címkés változata is létezik. A csúcsminőségű fekete címkés 100% fajtatiszta, az előírásokat mindenben betartó takarmányozással tenyésztett, makkoltatott sertésből készül.
Termékeink
Tekintse meg prémium húsainkat és termékeinket
Ízletes receptek
Olvassa el receptjeinket, hogy igazán ízletes ételeket készíthessen prémium húskészítményeinkből.
Híreink
Olvassa el a legfontosabb információkat
Az ibériai sertés a házi sertés (Sus scrofa domesticus) hagyományos fajtája, amely az ...
A világ legjobb sonkáit állítólag Spanyolországban készítik. A nagy hagyományokra visszatek...
TERMELŐ, SZÁRMAZÁSI HELY: Consorcio de Jabugo, Corteconcepción (Huelva, Andalúzia), Spanyolors...