Miért tõlünk rendeljen?

Különleges húsválaszték, csak tõlünk

Filozófiánk

“Mindent úgy készíts el,mintha magadnak, vagy a családodnak készítenéd!”

Bemutatkozás

Különleges húsválaszték, csak tõlünk

KÜLDETÉSÜNK:
PRÉMIUM MINŐSÉGET ADNI

Évek óta küldetésünknek tekintjük, hogy megteremtsük a minőségi húsélményt a magyarok számára is, így számtalan különlegesség található meg hentes webshopunk kínálatában. Spanyol húsok (ibériai sonka, tarja, karaj stb.), angol (dorking) csirke és egyéb termékek pl. paprikakrémek – igyekszünk minden vásárlónk igényét maximálisan teljesíteni!

Fontosak számunkra a visszajelzések, a minőségi vásárlási élmény megteremtése, ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat! Motivált csapattal és kiváló szakemberekkel vagyunk felvértezve. Csontozáson, daraboláson és egyéb húsfeldolgozási folyamatokon túl szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére elkészítésbeli kérdésekben is. Értéket, minõséget, frissességet, fiatalos, motivált gondolkodásmódot szeretnénk csempészni a hentes üzletek repertoárjába, reméljük, hogy Önt is hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!

A SONKÁK KIRÁLYA:
IBÉRICO SONKA

Az iberico sonkákat a takarmányozás (makkoltatás) és a sertés fajtatisztasága (%) szerint címkézik, osztályozzák. A szabadon tartott, makkoltatott, 100%-ban fajtatiszta ibériai sertésből készült legjobb sonka elnevezése a jamon iberico de bellota. Ennek fekete és piros címkés változata is létezik. A csúcsminőségű fekete címkés 100% fajtatiszta, az előírásokat mindenben betartó takarmányozással tenyésztett, makkoltatott sertésből készül.

Termékeink

Tekintse meg prémium húsainkat és termékeinket

Ízletes receptek

Olvassa el receptjeinket, hogy igazán ízletes ételeket készíthessen prémium húskészítményeinkből.

Híreink

Olvassa el a legfontosabb információkat

Írjon nekünk!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, SZÍVESEN VÁLASZOLUNK KÉRDÉSEIRE.